Over Ons

 

Nog even over ons. Twee meisjes met twee passies, kwamen tijdens een pandemie op het idee om de stoute schoenen aan te trekken. Wat ons karaktariseert? Vooral humor, passie en die constante drang om in het diepe te springen.
Na jarenlange ervaring in de affiliate wereld aangevuld met een flinke dosis Search Marketing en Product kennis werd het de hoogste tijd om voor onszelf te beginnen, maar niet zomaar.
Wij zijn niet de zoveelste zoekmachine, nee wij willen echt wat betekenen voor onze favoriete lokale boetieks. Een pandemie die er bijna voor zorgde dat onze favoriete winkels kopje onder gingen, hoogste tijd dus om daar een stokje voor te steken. BOETIEK.NL was geboren.
Met BOETIEK.NL helpen we consumenten enerzijds bewustzijn te integreren in hun shopgedrag online en anderzijds helpen wij lokale boetieks en concept stores hun bereik online te vegroten en hun doelgroep te verbreden. Want belangrijker dan ooit tevoren is jouw aanwezigheid online. Wie had dit ooit kunnen bedenken back in the ‘90s?