Vloerkleed

De zoektocht naar het perfecte vloerkleed voor in je interieur start op BOETIEK.NL! Bepaal eerst naar wat voor type vloerkleed je opzoekt bent - wil je graag een hoogpolig exemplaar of een laagpolig kleed. Filter op je favoriete merk zoals een MADE vloerkleed, Riviera Maison Vloerkleed of een exemplaar van HEMA. Zodra je deze keuze hebt gemaakt kun je gaan bedenken of je op zoek bent naar een opvallend exemplaar met print en colourblocking vlakken, of dat je het liever wat neutraler houdt in bijvoorbeeld zwart wit. Zwart witte vloerkleden passen goed bij een industrieel interieur, kies bijvoorbeeld voor een hoogpolig wit vloerkleed (lekker warm en zacht aan de blote voeten) met een print van zwarte ruiten of strepen. Is jouw woning vrij strak met weinig kleur, dan kan een wollen vloerkleed met verschillende kleuren vlakken of blokken jouw hele interieur oppimpen en een echte eyecatcher vormen in je woonkamer. Neem een kijkje in ons vloerkleden overzicht en shop het exemplaar dat bij jouw interieur past! Tip: heb je vlekken op je vloerkleed? Verwijder ze met droogshampoo. Droogshampoo op vloerkleden is dé tip van de eeuw om vlekken te verwijderen.

Aparte vloerkleden online: van velvet vloerkleden tot aan perzische tapijten

Als het aankomt op vloerkleden is de keuze reuze - en om eerlijk te zijn is het kiezen van een vloerkleed niet bepaald een makkelijke keuze. Want ben je op zoek naar een minimalitisch kleed als opvulling in je woonkamer, of ben je juist op zoek naar opvallende aparate vloerkleden die juist een eyecatcher zijn in je huis? Denk aan bijvoorbeeld de kleurrijke perzische tapijten die onwijs opvallend zijn en bijvoorbeeld heel tof passen in een wit interieur. Op die manier is je vloerkleed het statement woonaccessoire van je kamer en daardoor lekker opvallend. Het kopen van aparte vloerkleden is daardoor misschien nog wel lastiger dan het kopen van een minimalistisch tapijt in een effen kleur. Ditzelfde geldt voor hoogpolige tapijen. Het hoogpolige materiaal van een kleed moet maar net passen bij de andere materialen die terugkomen in je interieur. Het gaat om mixen & matchen!

Vloerkleden outlet online

De vloerkleden sale shop je online bij aangesloten interieur boutiques online. Neem een kijkje in de vloerkleden outlet online op dit platform, kijk en vergelijk en ontdek de mooiste tapijten van verschillende merken online. Vloerkleden kunnen best kostbaar en prijzig zijn, zo'n woonaccessoire vraagt dan ook vaak om een behoorlijke investering. Je wilt er dus zeker van zijn dat je de goede keuze maakt, een keuze waar je ook over tien jaar nog achter staat. Des te leuker is het wanneer je jouw favoriete vloerkleed of tapijt met korting kunt kopen in de vloerkleden outlet online. Profiteer van korting op vloerkleden en shop vandaag nog je nieuwe woonaccesoire bij je in huis!

Lees meer
222 Producten