Spiegels

Alle soorten spiegels voor in je interieur shop je op BOETIEK.NL, van MADE.COM spiegels tot aan een ruime selectie van duurzame spiegels! Van staspiegels en wandspiegel tot hangspiegels, je kunt het zo gek niet bedenken. Kies een spiegel met een grove houten frame, welke goed past in een huis met bohemian invloeden. Of zoek je juist een spiegel die past bij een industrieel interieur? Dan past een spiegel met een matzwart metalen frame echt bij jouw huis. Een spiegel voor in je slaap- of kleedkamer moet vooral heel groot zijn, terwijl een wandspiegel voor in de gang juist mooi en rond mag zijn. Ronde wandspiegels met gouden of zwarte frames shop je op BOETIEK.NL. Maar ook kleine spiegeltjes voor aan de muur of assymetrische hangspiegels voor in de wc vind je in dit overzicht. Neem een kijkje en vind de spiegel die bij jouw inrichting past!

Spiegels online kopen: grote staande spiegels en ronde spiegels

Op BOETIEK.NL shop je de grootste collectie aan spiegels: van ronde spiegels voor in je gang tot aan grote staande spiegels voor in je walk in closet. In dit overzicht vind je alle type spiegels bij elkaar, gebruik de merkfilter of kleurfilter om het exemplaar te vinden dat jij zoekt. Neem een kijkje in de ruime collectie aan MADE.COM spiegels, waar je ronde spiegels vindt maar ook een ruime collectie aan rechthoekige spiegels. Ook de Light en Living spiegels collectie is onwijs mooi, houten spiegels van hoge kwaliteit die een echte aanvulling zijn op je interieur. Ken jij de spiegels van PTMD, deze spiegels hebben mooie zilveren of zwarte lijsten. Zo'n spiegel met mat zwarte lijst past goed in een industrieel interieur. Match je mat zwarte spiegel met de mat zwarte kraan en douchekop in je badkamer en jouw badkamer ziet er sijlvol uit!

Spiegel met lichtrand

Een van de meest populaire badkamer spiegels van dit moment, is de spiegel met lichtrand. Dit type spiegel is zeer geschikt voor in je badkamer, omdat deze extra verlichting biedt tijdens het opmaken bijvoorbeeld. De make-up spiegels, ook wel spiegels met verlichting genoemd, shop je op deze pagina. Maak een keuze uit Kave Home spiegels, J-Line spiegels en duurzame spiegels. Neem een kijkje in de woonaccessoire collectie, want de keuze is reuze en de kans is groot dat je vindt wat je zoekt!

Lees meer
95 Producten