Vazen

Glazen en keramische vazen shop je op BOETIEK.NL! Droogbloemen zijn de nieuwste accessoire trend voor in je huis, maar deze moet je natuurlijk ook ergens in kunnen zetten. Je hebt een vaas nodig! Maar vazen hebben niet altijd een heel spannend uiterlijk. Een glazen vaas is mooi voor een paar rozen, terwijl droogbloemen die langere tijd in je huis staan juist heel gaaf staan in een gekleurde keramische vaas. Stem de lengte van de stengels van je bloemen af, met de hoogte van je vaas. Kies voor een exemplaar dat bij de rest van je interieur past en een statement item opzichzelf is, ookal staan er een keer geen bloemen in. Vazen in alle soorten en maten shop je in het overzicht hieronder.

Waar shop je mooie vazen online?

Wij hebben het antwoord op deze vraag. Je shopt mooie vazen online namelijk bij onze aangesloten interieur boutiques. Wij verzamelen de vazen en bloempotten collecties van home & living webshops en tonen ze bij elkaar in hetzelfde overzicht. Je vindt hier kleine vazen en hoge vazen online, van talloze verschillende merken. Van HEMA vazen tot aan gekleurde keramieken vazen van Dille en Kamille. Ben jij op zoek naar een glazen vaas HEMA die geschikt is voor een bos bloemen? Of wil je juist een keramische vaas voor op je dressoir bijvoorbeeld? Wij vinden vooral een vaasje droogbloemen een onwijs leuke toevoeging aan je interieur, het fijne aan droogbloemen is ook meteen dat ze niet kunnen verwelken. Een keramische vaas droogbloemen is een echte musthave voor ieder woonkamer - neem een kijkje in onze collectie hoge vazen online om het geschikte model te vinden. Ben je op zoek naar wat kleur? Dan is de okergele vaas HEMA een echte aanrader. Dit statement woonaccessoire geeft een upgrade aan jouw woonkamer, geloof ons!

Keramische vazen en glazen vazen online

Het grootst vazen aanbod online shop je op dit platform. Van unieke keramische vazen tot aan prachtige glazen vazen online voor een mooie bos rozen. We willen je graag helpen in je zoektocht naar vazen online en daarom selecteerden wij onze favoriete keramische vazen en glazen vazen in dit overzicht. Heb jij jouw favoriet al op het oog? Bepaal welke kleur vaas in jouw interieur past, gebruik de kleurfilter op dit platform om alle vazen in deze kleur te selecteren. Vergelijk ze met elkaar en voila, kies jouw ideale vaas! Bovendien passen gekleurde keramieken vazen in ieder interieur thuis, kies de kleurshades die bij jouw huis passen en upgrade je interieur met een mooie glazen vaas. Van lange gazen tot gekleurde keramieken vazen: vergelijk alle soorten vazen online.Lees meer
203 Producten