Geurstokjes

Woongeuren zoals de geurstokjes linnen zorgen voor een betoverende geur in je huis en je shopt ze nu op BOETIEK.NL! In het ruime assortiment aan woonaccessoires en interieur spullen kunnen geurstokjes natuurlijk niet ontbreken - zoals de Lampe Berger geurstokjes. Want wat heb je aan een mooi huis, als het niet lekker ruikt? Geurstokjes Scento en de geurkaarsen van dit merk zijn een simpele oplossing om jouw huis net even wat frisser te laten ruiken. Het is immers heerlijk als je gasten op bezoek krijgt en ze bij de eerste stap over de drempel, een frisse geur tegemoet komt. Geurstokjes van Rituals of HEMA bieden de perfecte oplossing, maar wist je dat er ook een hoop andere interieur merken zijn die huisgeuren aanbieden in hun assortiment. Naast frisse huissprays vind je in het overzicht hieronder heerlijk kaarsen en stokjes met geur voor in jouw woonkamer. Dille en Kamille geurstokjes en HEMA geurstokjes linnen zijn onze favorieten!

Aesop geurstokjes en HEMA geurstokjes linnen

De makkelijkste manier om jouw huis te voorzien van een heerlijke geur is het gebruik van huisparfum of het neerzetten van geurstokjes. Onderschat zeker niet de kracht die deze woongeuren hebben want zelfs na 10 minuten Aesop geurstokjes in je woonkamer, ruikt je hele huis heerlijk! Aesop geurstokjes zijn dan ook zeker onze favoriet. Ben je op zoek naar ietwat meer betaalbare geurstokjes, dan zijn geurstokjes Scento cranberry caramel een aanrader, deze zijn goed geprijsd en de geur is onweerstaanbaar. Ook HEMA geurstokjes linnen voorzien jouw huis van een frisse geur, ideaal voor in de wc of badkamer aangezien de geur van de HEMA geurstokjes linnen vrij neutraal is. 

Rituals geurolie en Scento geurstokjes

Ben je op zoek naar een meer explicite geur dan kunnen we Rituals geurolie en de geurkaarsen van dit merk aanraden! Rituals staat bekend om haar heerlijk ruikende producten, je shopt hier naast geurstokjes en kaarsen ook heerlijke handcreme en verzorgingsproducten. Stuk voor stuk hebben deze producten een goddelijke geur. Maar even terug naar de geurstokjes, want naast de boven genoemde Aesop geurstokjes hebben we nog een ander favoriete product. Namelijk Scento geurstokjes en met name de geur Scento Cranberry Caramel. Geloof ons, als je deze geurstokjes eenmaal in je huis hebt staan wil je nooit meer anders!

Lees meer
71 Producten