Fotolijsten

Fotolijsten in allerlei formaten shop je op BOETIEK.NL! Kleine fotolijstjes voor op je dressoir in matzwarte omlijstingen vind je in ons overzicht. Maar ook opvallende lijsten voor A1 formaat posters shop je hier. Wanddecoratie zoals posters en prints kleden je huis op een leuke manier aan. Maar wanneer je eenmaal een poster hebt uitgekozen of een van je vakantie foto's hebt laten afdrukken, heb je natuurlijk wel nog een lijst nodig. Maak een keuze voor de kleur frame en kies het formaat dat je nodig hebt. Ga voor neutraal en kies een fotolijst met zwarte frame, op kies juist voor opvallende lijsten in een gouden of gekleurde frame. De mooiste fotolijsten shop je op BOETIEK.NL!

Fotolijsten online: ronde fotolijst HEMA en posterlijst 15x20

Wie op zoek is naar nieuwe fotolijsten online, is op deze pagina aan het juiste adres! De keuze is reuze, of je nou op zoek bent naar een grote lijst om een poster in te hangen of dat je juist een ronde fotolijst HEMA zoekt: je vindt het allemaal op dit platform. HEMA fotolijsten zijn goedkoop en van goede kwaliteit, in de HEMA woonaccessoires collectie vind je simpelweg ieder formaat dat je zoekt. Van een posterlijst 15x20 om een toffe print in te hangen, tot aan een a1 lijst HEMA on een mooi familie portret in op te hangen - ieder type lijst vind je online. Je kunt ook een keer voor een andere vorm kiezen, zoals de ronde fotolijst HEMA. Deze staat lekker speels en is net even wat anders dan de standaard vierkante of rechthoekige fototlijsten online die je overal tegenkomt. Lijsten HEMA zijn de beste keuze als je op zoek bent naar een fotolijst voor op je dressoir of bijzettafel, denk aan het meest gangbare formaat fotolijst 40x60 HEMA. Je kunt ook kiezen voor grote fotolijsten van Sissy-boy, welke weer perfect zijn voor in de gang naar je voordeur toe. Kies in dat geval voor een A1 fotolijst. Het staat ook super gaaf om meerdere A1 fotolijsten bij elkaar te hangen, met andere foto's die wel in hetzelfde thema zijn geschoten. Zo creëer je een artistiek effect.

A1 lijst en fotolijst 50x70

Wanneer jij op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat je een foto of poster hebt, die je graag wilt inlijsten. Waarschijnlijk heb je zelfs al besloten naar welke kleur lijst je op zoekt bent en wat het formaat moet zijn. In dat geval is het heel simpel. Filter op jouw favoriete kleur om zo alle zwarte fotolijsten in het zelfde overzicht te tonen. Hetzelfde kun je doen als je op zoek bent naar witte fotolijsten of gouden fotolijsten. Kijk goed naar het formaat. Heb je een grote poster of foto? Dan is het best wel gaaf om deze in een A1 posterlijst op te hangen. Neem daarvoor zeker een kijkje in de A1 fotolijsten HEMA collectie. Heb je een kleiner formaat lijst nodig, zoals een fotolijst 50x70, dan hebben we ook een ruim aanbod toffe lijsten beschikbaar. Kies voor een houten fotolijst, een ronde fotolijst HEMA of ga voor een supere opvallende gouden exemplaar. Anyway, neem een kijkje op deze pagina en vind de grootste collectie fotolijsten online!

Lees meer
86 Producten