Dienbladen

De leukste houten dienbladen online en dienbladen van metaal shop je op BOETIEK.NL. Dienbladen zijn woonaccessoires die echt wat toevoegen aan je interieur, aangezien je er kaarsen of andere accessoires op kunt zetten. Een metalen dienblad past perfect op je eetkamertafel terwijl een rieten dienblad Dille en Kamille weer perfect is voor op je tuintafel. Fleur hem op met mooie dikke kaarsen en kandelaars en je woonkamer of tuin ziet er meteen een stuk aangekleder uit - je kunt zo'n dienblad ook opfleuren met een Xenos etagere. Daarnaast kun je houten dienbladen gebruiken voor op een poef, zodat je hier vervolgens je glas thee of bakje popcorn op kunt zetten. Regelmatig zien we poefs die dienen als bijzettafel, gecombineerd met een dienblad om stabiliteit te creeeren. Shop de mooiste bladen en Riverdale dienbladen op BOETIEK.NL.

Dienblad hout

Dienbladen dienen niet alleen om iets op te dienen, maar zijn ook de perfecte woonaccesoire in je huis. Gebruik een groot houten dienbad voor op de poef bij je bank, om drinken en eten op te kunnen zetten. Het handige aan zo'n houten dienblad is dat je hem gemakkelijk weg kunt halen wanneer je de poef wilt gebruiken als poef. Op die manier kun je alle kanten op met de poef en het dienblad. Dienbladen van beukenhout zijn de perfecte keuze hiervoor. Een dienblad van bamboe daarentegen heeft vaak een mooi gestreept patroon en daardoor een hippe aanvulling in je interieur in combinatie bij bamboe accessoires zoals de welbekende bamboe hanglamp die op dit moment erg trendy is.

Dienblad staal

Stalen dienbladen zijn onwijs chique en een echte aanvulling op een landelijk interieur. Zo'n stalen dienblad kan gebruikt worden om kaarsen op te zetten bijvoorbeeld. Kies voor een ronde stalen dienbladen of ga voor een vierkant exemplaar. Koop een aantal dikke ronde kaarsen in een mooi kleurenpalet, en jouw woonaccessoire voor op tafel is klaar.

Dienblad vierkant

Waar koop je een dienblad vierkant online? Op dit platform natuurlijk! Vergelijk de mooiste vierkante dienbladen in hout of staal met elkaar en maak gauw je keuze. Shop vandaag nog jouw nieuwe dienblad vierkant online.

Lees meer
52 Producten