Snijplanken

De houten en kunstof Dille en Kamille snijplank shop je op BOETIEK.NL! We weten dat een snijplank zo zijn functionaliteiten heeft - het liefst hebben we voor iedere type voedsel een ander soort plank. Vlees snijd je immers niet op dezelfde plank als waarop je groente snijdt. Althans, volgens de enquete hoor je hier verschillende snijplanken voor te hebben. Toch hebben snijplanken naast het snijden van eten nog andere functies, namelijk het uitserveren van eten. Een paar lekkere bruschetta's liggen net wat mooier op een ronde houten snijplank dan op zo'n oud kunstoffen ding. Van keukenaccessoires zoals snijplanken en uitserveerplanken kun je niet genoeg hebben vinden wij. Neem een kijkje in het overzicht hieronder en shop een set nieuwe snijplanken voor in je keuken.

Snijplank hout

Houten snijplanken dienen vaak niet alleen voor het snijden van groente en brood, ze kunnen ook gebruikt worden als opdien plank. Zo kun je tapas gerechten of bruschetta's opdienen op een mooie snijplank van hout. Kies voor een kwalitatieve snijplank van boomstam hout, of ga voor een mooie ronde snijplank in donker eikenhout. Je weet waarschijnlijk half nog niet hoeveel verschillende snijplanken verkocht worden bij je verschillende interieur shops.

Snijplank zwart

De zwarte snijplank is aardig in trek de laatste jaren. Hoogswaarschijnlijk omdat deze goed past bij een zwarte keuken of een keuken waarbij veelvuldig gebruikt is gemaakt van zwarte afwerkingen en accessoires. Waarom niet je snijplank hierbij matchen? Koop ronde zwarte snijplanken en vierkante matzwarte snijplanken online bij aangesloten interieur boutiques online.

Snijplank kopen online

Een snijplank kun je gemakkelijk online kopen. Simpelweg omdat zo'n interieur accessoire lekker recht toe recht aan is. Maak vooral een keuze qua kleur of materiaal, vorm en wellicht de afmeting van de snijplank. Want daarmee kun je online nog al eens de mist mee in gaan wanneer je een snijplank online wilt kopen. Check vooral die afmetingen, dan weet je zeker dat je het juiste formaat op de kop tikt.

Lees meer
4 Producten