Mokken

HEMA mokken, bamboebekers en Dille en Kamille koffiemokjes van keramiek shop je op BOETIEK.NL! Een mok is een belangrijk servies onderdeel voor velen - je drinkt er immers iedere dag je koffie uit. Een mok moet daarom ook de juiste grootte hebben. Zo mag een mok voor thee best iets groter zijn dan een koffiemokje. In de collecties van interieur merken zien we regelmatig keramische mokken voorbij komen in mooie kleuren. Dit soort mokken zijn een echte toevoeging aan je servies, want koffie drinkt net even lekkerder uit een mooie mok dan uit een simpel glas of mok met logo van een radom bedrijf die je ooit gratis gekregen hebt. Check onze uitgebreide mokken collectie van bekende en minder bekende merken en vindt het duurzame servies wat past in jouw interieur.

HEMA mokken en espresso kopjes

Mokken, kopjes en bekers zijn te koop in alle soorten en maten. Het kopen van mokken online is helemaal niet lastig, bepaal voor je zelf naar wat voor soort mok je op zoekt bent. Wil je een grote thee mok of ben je juist op zoek naar een espresso kopje? Keramische mokken zijn op dit moment on-trend! Deze prachtige mokken hebben vaak een kleurpalet van overlopende kleuren, waardoor ze een hippe uistraling hebben. Kies voor groene keramische mokken van HEMA, of ga dit maal eens voor kopjes met marmer look. De keuze is zo groot, wij helpen je graag kiezen! Het is leuk om jouw mokken en kopjes af te stemmen op de rest van je servies. Heb jij blauwe borden, dan passen daar blauwe keramische mokken HEMA bij. Heb je juist mat zwart servies? Dan kun je dit in principe met iedere kleur combineren. Kies voor bijpassende mat zwarte espresso kopjes HEMA, of ga voor een totaal andere kleur die juist een speels effect geeft aan je servies set. Hoe dan ook, een mok is en blijft een mok - hij moet lekker drinken, dat is in elk geval belangrijk!

Koffiemok of metalen beker

Uit wat voor type mok drink jij het liefst? Een keramische koffiemok of juist een metalen beker? Iedereen heeft zo zijn voorkeur - wij zelf namelijk ook. Ik drink mijn koffie in de ochtend het liefst uit een glazen Nespresso mok, deze drinkt onwijs fijn en is daarom mijn favoriet. Thee daarentegen drink ik liever uit een grote keramische mok of uit een groot theeglas. Zo heb ik stiekem eigenlijk bij ieder drankje een voorkeur. Jup, ook in het geval van cocktails. De moscow mule beker HEMA is mijn favoriete beker tijdens een avondje cocktail drinken met mijn vriendinnen. Anyway, we dwalen af. Even terugkomend op mokken: de keuze is reuze - maar jouw zoektocht start hier!

Blauwe mokken

Op zoek naar keramische blauwe mokken? Dan ben je hier aan het juiste adres. De nieuwste trend op het gebied van mokken, zijn koffiemokken van keramiek. Voornamelijk blauwe mokken en keramische mokken in groentinten zien we veelal voorbij komen in de woonaccessoire collecties van onze favoriete merken. Shop jouw nieuwe blauwe mokken vandaag nog bij je in huis.

Osaka kopjes

Osaka kopjes zijn de perfecte toevoeging aan jouw servies collectie. Osaka kopjes van MADE.COM zijn uitgevoerd in keramische materiaal, in verschillende kleurcombinaties. Deze geweldige theekopjes of koffiemokken zijn echte eyecatchers in jouw keuken. Bovendien zijn de keramische Osaka kopjes ook leuk om cadeau te doen. Ontdek de hele collectie Osaka kopjes van MADE.COM en andere merken op deze pagina.

Lees meer
85 Producten