Borden

De mooiste borden shop je op BOETIEK.NL! Helemaal on trend zijn reactief glazuren en keramische borden in mooie kleuren zoals turquoise, donkergroen of diepblauw. Keramisch servies is onwijs mooi en doet je eettafel naar een hoger niveau tillen, als deze mooi gedekt is. Combineer keramische borden met goud bestek en mooie grote wijnglazen en het lijkt alsof je eettafel zo uit een interieur boekje komt gerold. Voor de keuze van borden moet je aan een aantal dingen denken. Hoeveel heb je er nodig, welke kleuren vind je mooi en hoe groot moeten de borden zijn. Diner borden hebben een groter formaat dan ontbijt bordjes, dus het is raadzaam goed op de maten te letten wanneer je nieuwe borden aanschaft. Neem een kijkje hieronder om de bordenset van je dromen te vinden. 

Bordenset HEMA

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bordenset, is de keuze enorm. Beslis voor jezelf naar wat voor soort borden je op zoek bent, basic witte borden of juist opvallende keramische borden in een opvallende kleur. Enfin, de bordenset van HEMA is wellicht een top aanwinst. Zo heb je de HEMA bordenset in effen wit, donkerblauw of matzwart. Inclusief bijpassende kop en schotel, koffiemokjes en schaaltjes. In feite kun je in de HEMA servies collectie een nieuwe bordenset aanschaffen die erg betaalbaar is. Ook niet geheel onbelangrijk. 

Bord reactief glazuur

Keramisch servies is een trend die we al een tijdje voorbij zien komen als het gaat om servies. Een bord reactief glazuur past goed thuis in deze keramische serviessets. Zo vind je bij Dille & Kamille reactief glazuur borden, welke onwijs mooi zijn. Ze hebben vaak verschillende kleuren die in elkaar overlopen, met bijpassende schalen en mokken waardoor je een bijpassend reactief glazuren servies in huis kunt hebben. Neem snel een kijkje in de Dille & Kamille en Sissy-Boy woonaccessoires collectie voor de mooiste reactief glazuren borden.

Lees meer
71 Producten