Heren zakelijke overhemden

Als je iemand bent die graag de kans krijgt om zich netjes aan te kleden voor een kantoordag, dan zul je het geweldig vinden om regelmatig een nieuwe zakelijk overhemd aan te schaffen. Het moeilijke van het shoppen van zakelijke overhemden is dat als je eenmaal je klassieke witte, een casual lichtblauwe en traditionele krijtstreep overhemd in je kast hebt hangen, de keuze voor een volgend overhemd lastig wordt. BOETIEK.NL kan je helpen nieuwe merken, stijlen en winkels te ontdekken om zakelijke overhemden voor mannen te kopen - en dat allemaal op één pagina! Profuomo overhemden zijn gemaakt van hoge kwaliteit en gaan onwijs lang mee, maar ook biologisch katoenen overhemden van SKOT Fashion zijn een investering waard. Scroll door de duizenden producten die online beschikbaar zijn of voeg een aantal voorkeuren in om je zoekopdracht te verfijnen en de mooiste casual overhemden en zakelijke overhemden heren te vinden.

Wit zakelijk overhemd

Als wij denken aan zakelijke overhemden heren, denken we meteen aan een wit zakelijk overhemd. Dit is misschien wel het meest toegankelijke overhemd als je op zoek bent naar een business overhemd. Een wit zakelijk overhemd heren is altijd goed, je slaat hier de plank niet snel mee mis en hij past bij ieder type kostuum. Wanneer je dus op zoek bent naar een overhemd voor onder je pak naar kantoor, kies dan voor een wit exemplaar zodat je altijd goed voor de dag komt. Overigens zit er veel verschil in de kwaliteit van zakelijke overhemden, zo hangt het af van het materiaal dat gebruikt is, maar ook de pasvorm. Een aangesloten hemd zit net even wat mooier dan een niet getailleerd overhemd heren, let hier dus zeker op wanneer je een wit zakelijk overhemd aanschaft. Dit is trouwens niet alleen belangrijk wanneer je een overhemd zoekt bij je pak. Vaak is een pak namelijk een klein beetje overdressed en kom je al prima uit te voeten in een overhemd, organic jeans en clarks boots. Deze outfit is voor de meeste banen zeer geschikt om naar kantoor te dragen, of naar een zakelijke afspraak bijvoorbeeld. Een alternatief voor het witte zakelijke overhemd is de lichtblauwe variant. Net zo netjes en leuk voor de afwisseling wanneer je regelmatig overhemden draagt.

Business overhemden slim fit

Een getailleerd overhemd zit net even wat mooier dan een exemplaar dat niet getailleerd zit. Let tijdens je zoektocht naar zakelijke overhemden goed op de fit. Met business overhemden slim fit zit je altijd goed, althans, als je buik het toelaat natuurlijk. Slim fit business overhemden zitten mooi getailleerd en daardoor kun je ze fijn in je pantalon dragen zonder dat ze er overheen poffen. 

Duurzame overhemden biologisch katoen

Steeds vaker brengen business merken een biologisch katoenen overhemden lijn uit. Denk hierbij aan de biologische overhemden van SKOT bijvoorbeeld. Neem een kijkje in ons uitgebreide biologisch katoenen overhemden assortiment, en selecteer het exemplaar dat voldoet aan jouw eisen. Maak een keuze uit zakelijke biologische overhemden van Profuomo, SKOT, Dstrezzed, R2 en Scotch & Soda.

Lees meer
197 Producten