Heren mantels

We willen het graag even hebben over de mantel jas heren - want eerlijk is eerlijk, deze lange jas heren staat zo enorm stijlvol. Een heren mantel kan de perfecte finishing touch zijn van jouw nieuwe winter outfit en wist je dat de trends op dit gebied ook ieder seizoen weer veranderen? Tuurlijk, de lange zwarte heren mantel blijft ieder seizoen terugkomen en wij vinden eigenlijk dat iedere man dit exemplaar in bezit moet hebben, stijlvol doch warm. Maar als je op zoek bent naar een compleet ander exemplaar, als aanvulling op lange heren jas die je momenteel als in bezit hebt, helpen wij je graag verder. Het kopen van een nieuwe mantel is niet iets wat je elke dag doet, dus stijlen en exemplaren met elkaar vergelijken is zeker aan te raden - neem een kijkje in het assortiment aan Hugo Boss mantels Bedenk van welke stof jouw nieuwe mantel gemaakt moet zijn (tip: ga dit keer voor een duurzame heren mantel), welke kleur het beste matcht met de kleuren in je kast en of je wil gaan voor een effen mantel of eentje met bijvoorbeeld een krijtstreep of ruitjesprint. Maak gebruik van de filteropties op BOETIEK.NL om op die manier te filteren op herenmantels en parka's die voldoen aan jouw voorkeuren. Good luck met jouw zoektocht naar de juiste winter mantel.

Duurzame mantel heren

Hierboven gaven we je al de tip om dit jaar eens te kiezen voor een duurzame heren mantel. Een examplaar van gerecyled wol of bioligisch katoen bijvoorbeeld. We zien bij veel merken de verschuiving plaatsvinden van fast fashion naar slow fashion. Kledingstukken die op een verantwoorde manier geproduceerd worden en waarbij gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Gebruik de concious filter op BOETIEK.NL om te filteren op eerlijke materialen en kies dit keer bewust. Op onze concious pagina vind je naast mantels duurzame accessoires zoals vegan tassen om jouw eerlijke outfit compleet te maken. Ontdek het zelf!

Heren mantel sale

Wie wordt er niet blij van korting? Wij in elk geval wel. En als het aankomt op het shoppen van lange jassen mannen, al helemaal. Want de prijs van dit kledingstuk kan nogal eens omhoog schieten. Wij raden je dan ook aan om een kijkje te nemen in de mantel heren sale op dit platform. De kortingen kunnen namelijk behoorlijk hoog oplopen.

Mantel jas heren: welke stijl past bij jou?

Ben jij een basic type of kies je vaak out of the box? De zakelijke mantel heren hoort in iedereens kast, maar ben jij een durval, kies dan een voor de leren mantel heren met teddy voering. Deze jas staat onwijs stoer (en sexy!) en past perfect in combinatie met een biologische jeans en Clarks boots. Wedden dat iedere vrouw nog even omkijkt als je voorbij loopt?  

Lees meer
114 Producten