Dames korte sportbroeken

Dames korte sportbroeken van merken als Nike en Adidas shop je op BOETIEK.NL! De korte sportbroek dames is ideaal voor in de zomer, een korte sportbroek is nou eenmaal een stuk luchtiger dan een lange sportlegging. Ben jij een hardloper? Dan is een sportbroekje met een strak binnen broekje ideaal. Zo blijft alles op z'n plek tijdens het rennen. Een kort sportbroekje met binnenbroekje is ook ideaal trouwens voor in de sportschool wanneer je krachttraining doet op apparaten. Dames korte sportbroeken gemaakt van een jersey stof zitten comfortabel en zijn trouwens ook heel fijn voor in huis, als chillpak. Neem een kijke in het duurzame dames sportkleding overzicht hieronder en vindt de korte broek voor dames die bij je past. FILA sportkleding is toch wel één van onze favoriete merken. 

Korte sportlegging en cycling shorts

Een korte sportbroek dames is onmisbaar wanneer jij sportief bent aangelegd. In de zomermaanden is het nou eenmaal een stuk fijner wanneer je met blote benen de sportschool kunt betreden of een rondje kunt hardlopen. Maar je zoektocht naar een korte sportlegging of sportbroek is niet altijd even makkelijk. Je wilt op een aantal dingen letten. Het broekje moet lekker zitten, geen inkijk hebben en op zijn plek blijven zitten. Dan kom je al gauw uit bij de korte sportlegging, oftewel cycling shorts. Deze korte sportbroeken dames zijn in feite de korte versie van een lange sportlegging. Hij zit mooi aangesloten, heeft vaak een hoge taille en een pijplengte tot halverwege het bovenbeen. De high-waisted korte sportleggings dames shop je bij talloze sportmerken. Je vindt deze sportlegging bij Oysho, Nike en Adidas maar ook bij merken als Trendyol en Curated Styles. Korte sportbroeken van Trendyol (en NA-KD) hebben naast een sportieve functie vaak ook een trendy uiterlijk, waardoor je zo'n cycling shorts ook als daily outfit aan kunt. Combineer de cycling shorts met een oversized T-shirt of sweater, en jouw comfy daily outift is ready to wear! 

Korte sportbroek en sporttop set dames

Een mooie sportoutfit geeft je meteen een zelfverzekerd gevoel, waar of niet? Shop bijvoorbeeld een korte sportlegging met bijpassende sporttop in een leuke kleur zoals babyblauw of bordeauxrood. Zo'n bordeauxrode sportset ziet er geweldig uit en zit ook nog eens comfortabel. Neem een kijkje op onze sportkleding pagina en shop matching sportsets dames van bekende merken.

Lees meer
7 Producten