Ugg dames schoenen

Zijn Uggs laarzen terug in de mode? Wij deden onderzoek en kunnen definitief constateren dat Uggs schoenen terug zijn! Zo'n tien jaar geleden liep heel Nederland (en heel de wereld) rond op de comfortabele laarzen met vacht voering. Totdat de trends veranderden en Uggs schoenen uit de mode raakten. Nu tien jaar later zijn ze back in fashion, en hoe! Voornamelijk Uggs classic mini laarzen zijn hip! Shop deze korte Ugg boots in cognackleur, zwart, beige of opvallend blauw. De Uggs schoenen worden op een compleet andere manier gecombineerd dan tien jaar terug, namelijk niet over een skinny jeans heen. Maar juist gecombineerd met een organic wide-leg jeans. Uggs mogen dus onder je spijkerbroek gedragen worden. Een andere manier om Uggs schoenen te combineren anno nu, is in combinatie met een joggingpak. Het lijkt misschien voor de hand, want Uggs zijn een soort van sloffen, dus logisch dat je ze zou combineren met een joggingpak. Echter hebben we het hier over een stijlvol joggingpak wat geaccepteerd is in het streetstyle beeld. Joggingpakken hebben steeds vaker een streetstyle imago en worden daardoor regelmatig als 'normale' outfit gedragen. De combinatie met Uggs classic mini laarzen maakt je outfit compleet.

Uggs laarzen

Als je aan het merk Uggs denkt, zie je waarschijnlijk direct de welbekende Uggs laarzen voor je. We kennen ze allemaal wel. Comfortabele laarzen met schapenvacht als binnenvoering en een zacht materiaal als buitenvoering. Uggs laarzen zitten onwijs comfortabel, in feite zijn het een soort sloffen waarop je ook naar de supermarkt kunt, omdat ze harde zolen hebben. Zo'n tien jaar terug zagen we voornamelijk de hoge Uggs laarzen en halfhoge Uggs voorbij komen in het modebeeld, anno nu zien we juist dat de Uggs Classic Mini laarzen hun comeback hebben gemaakt. Deze enkelhoge boots zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, houden je voeten lekker warm en zitten comfortabel. 

Uggs Classic Mini

Waar koop ik Uggs Classic Mini laarzen? Hier op BOETIEK.NL tonen wij het hele jaar door de collecties van Uggs schoenen. Uggs Classic Mini laarzen shop je in talloze verschillende kleuren, denk aan Uggs Classic mini zwart, grijs, taupe of bruin. De keuze is reuze. Wil je een keer out of the box kiezen? Kies dan voor de rode Ugg classic ultra mini of het paar in magnolia paars. We zien de Uggs schoenen bij vele influencers voorbij komen en daardoor zijn ze erg in trek.

Uggs pantoffels

Oh, laten we de Uggs pantoffels niet vergeten. In tegenstelling tot Uggs schoenen zijn de pantoffels van het merk nooit uit de mode geraakt. Wij snappen dat maar al te goed, want Uggs sloffen zitten onwijs comfortabel. Ze zijn warm, zijn mooi en zitten mega comfortabel. Wanneer je eenmaal een paar Uggs sloffen in huis hebt, draag je niks anders meer. Op zoek naar een look-a-like versie van Ugg pantoffels? Dan zijn de Warmbat pantoffels een goed alternatief. Houdt onze pagina in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van alle acties periodes, nieuwe collecties en sale.

Uggs Sale

In de Uggs sale op ons platform shop je het hele jaar door Uggs schoenen met korting! Houdt de sale pagina in de gaten om nooit een Uggs schoenen sale mis te lopen, want dat zou eeuwig zonde zijn! In de jaarlijkse Uggs sale shop je niet alleen laarzen en schoenen, maar ook sale Ugg sloffen en handschoenen van Ugg met korting.

Lees meer
25 Producten