Ugg dames laarzen

Zijn UGG boots terug in de mode? Het antwoord is ja! Anno 2022 hebben de welbekende UGG laarzen een comeback gemaakt. We weten nog niet helemaal zeker of we hier nou heel erg blij (want comfy!) mee moeten zijn, of dat we hier niet opnieuw aan willen beginnen. UGG dames laarzen verdienen misschien niet de schoonheids prijs, maar om eerlijk te zijn kennen we geen enkele laars die comfortabeler zit en warmer is dan een UGG laars. Van UGG mini boots tot aan de halfhoge UGGS laarzen (UGG classic) - verschillende varianten van de UGG boots zijn terug in de mode anno 2022! Oh, en als we de weervrouw mogen geloven gaat het deze winter opnieuw ontzettend koud worden, een paar warme schapenwollen boots kunnen dus eigenlijk niet in je kast ontbreken. Om nog maar te zwijgen over hoe chill deze sloffen zijn wanneer je een tripje naar de supermarkt maakt op een brakke zondag. Ja, we komen tot de conclusie dat UGG boots weer kunnen! Shop vandaag nog een nieuw paar bij je in huis.

UGGs SALE

UGGS zijn gevoerd met schapenbont en dat maakt deze laars best prijzig. Hoe fijn is het als je UGGs in de sale kunt kopen? Neem een kijkje op de UGG sale pagina op dit platform en ontdek welke laarzen jij nu met korting aanschaft. Kies jij voor de UGG classic bruin of ga je voor de basic zwarte die onder iedere outfit staan?

UGG dames laarzen combineren

We hadden het net al even over de comeback van de UGG boot in de mode industrie. Vroeger combineerden we deze warme snowboot met een skinny jeans, maar hedendaags combineer je UGGs met een wide-leg jeans van biologisch katoen en een warme wollen trui. UGG laarzen kunnen perfect in combinatie met een wijde pijpen jeans, je creëert een compleet andere look dan de look die we in 2005 massaal droegen, maar des te beter. 

UGGs Classic

UGGS classic shop je bij aangesloten boutiques online. Deze halfhoge laarzen met bontvoering zijn oh zo zacht en oh zo comfortabel - of ga voor de hoge laarzen van het merk, nóg warmer! Als je eenmaal UGGs in huis hebt gehaald wil je niet meer anders, daarom zijn wij maar al te blij dat dit merk een comeback heeft gemaakt in de fashion industrie. Shop vandaag nog je nieuwe paar UGG laarzen dames in huis!


Lees meer
16 Producten