Filters
(1 actief)
Lokaal

Dames kleding van lokale winkels

Waar koop je dameskleding van lokale merken? Zoek niet verder! BOETIEK.NL is het online platform dat collecties van online boutiques verzameld in één overzicht. Denk aan lokale mode boetieks uit Nederlands of merken van Nederlandse bodem, je vindt het allemaal op dit platform. Je hoeft dus niet het hele land af te struinen op zoek naar de leukste lokale winkels. Wij tonen de collecties van Nederlandse boetieks zoals Jose Cuypers, MOOST Wanted, Melli Melllo en Vrouw Fashion. Wij steunen winkels van Nederlandse bodem en vinden dat zij een podium verdienen boven fast fashion ketens. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel op BOETIEK.NL: shop bij de leukste duurzame dameskleding merken online.

Waar koop je lokale dameskleding online?

Wij helpen jou in je zoektocht naar lokale dameskleding merken online. Support Your Locals is een begrip dat wij als platform graag ondersteunen, door het toegankelijker maken van het shoppen bij lokale dameskleding winkels - maar dan online. Wij begrijpen het maar al te goed dat je soms door de bomen het bos niet ziet, als het aankomt op kledingmerken. De keuze is zo groot, dus waar kun je nou het beste terecht voor de leukste merken van Nederlandse bodem? Om dat probleem te verhelpen verzamelen wij onze favoriete schoenen, beauty, kleding en accessoire merken bij elkaar op één platform. Maak gebruik van de handige merkfilter om producten van MOOST Wanted, Shabbies, Nova Cinq, Label of Elements kleding en Toral te selecteren.

Duurzame kledingmerken

Naast shopping local, vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. We werken samen met partners die hun collecteies op een duurzamere manier tot stand laten komen. Denk hierbij aan een duurzaam productieproces, het minimaliseren van dierlijke materialen, het gebruik van biologisch textiel of het recyclen van oude kledingstukken. Gebruik onze 'conscious' filter op te zoeken op duurzame kleding en schoenen van onze favoriete sustainable brands. Ontdek jeans van biologisch katoen, gereyclede badmode en vegan sneakers - maak vandaag nog een duurzamere keuze!

Kledingwinkels in Nederland

Voor de leukste shopadresjes in Nederland ben je bij BOETIEK.NL aan het juiste adres. Niet alleen omdat wij je graag inspireren omtrent de leukste winkels in bepaalde shopsteden in Nederland, maar ook omdat wij tal van deze merken verzamelen in het producten overzicht op BOETIEK.NL. Zo kun je gemakkelijk vanuit één punt online shoppen bij jouw favoriete lokale kledingwinkels. 

Lees meer
2.403 Producten