Dames strapless tops

Kun je een dames strapless top, strapless shirts en off shoulder top dragen als je een grote cupmaat hebt? Ja natuurlijk simpel: koop een strapless bh die niet afzakt. Veel vrouwen met grote borsten dragen geen strapless jurkjes of bandeau tops, omdat ze constant het gevoel hebben dat deze kledingstukken afzakken of geen ondersteuning bieden. Daar zit natuurlijk wat in, maar toch zijn er manieren om een bandeau top te dragen terwijl je grotere borsten hebt. 
Tip 1: zorg voor een goede strapless beha die strak zit waardoor hij niet afzakt. Wanneer de beha band te wijd is geworden, zakt hij snel af en dan zal je strapless top ook mee afzakken.
Tip 2: plak dubbelzijdig tape aan de binnenkant van je top, vast tegen je huid. Zorg er wel voor dat dit speciaal plakband is wat ook echt op je huid geplakt kan worden. De tape zal ervoor zorgen dat de top niet afzakt.
Tip 3: koop dames tops in de juiste maat. Wanneer je bandeautop eigenlijk een maat te groot is, zakt hij snel af. Als je hem in de juiste maat koopt, blijft hij aangesloten zitten en heb je minder kans dat hij naar beneden zakt. NA-KD tops die strapless zijn zitten wat ons betreft als gegoten, kies voor de biologisch katoenen tops wanneer je er zeker van wilt zijn dat jouw kledingstuk op een eerlijke manier tot stand is gekomen.

Lees meer
5 Producten