Dames body's

Hoe kun je ervoor zorgen dat dames body’s toch comfortabel zitten? Dit is een vraag die wij vaak gesteld krijgen. En hier hebben wij een aantal tips waar je hopelijk wat aan hebt.
Tip 1: Koop een body nooit te klein. We weten hoe verleidelijk het is om deze soort dames tops in een kleine maat te kopen, want dan zit hij lekker aangesloten. Maar doe dit alsjeblieft niet. Een kleine maat betekent namelijk dat hij waarschijnlijk te kort is down under, en dan zal die op d’n duur steeds meer omhoog in je bilnaad kruipen. Niet wat je wilt, dat kunnen we je verzekeren. NA-KD tops hebben vaak een maattabel bij hun producten, zodat je kunt zien hoeveel centimer het oppervlakte van de top is.
Tip 2: Koop een body met een grotere oppervlakte aan de onderkant. De string body kruipt namelijk gigantisch in je bilnaad, logisch ook, anders zou het geen string heten. Maar dit zorgt er wel voor dat hij minder lekker zit. De variant met een onderbroek aan de onderkant die je billen bedekken, oefenen minder druk uit waardoor dit lekkerdere zit. Mocht je van plan zijn om de body in een strakke of rok of tekenende broek te dragen, is de string bodystocking wel weer ideaal. Deze geeft namelijk geen vervelende afdruk of lijnen. Neem vooral een kijkje in ons uitgebreide overzicht aan body's en haltertops, of scrol eens door onze biologisch katoenen tops voor wanneer je een bewustere aankoop wilt doen.

Lees meer
109 Producten
na-kd na-kd body - white
na-kd na-kd body - white

€ 16,95 € 6,78