Creenstone dames mantels

Ken jij de Creenstone long stretch puffer al? Deze warme Creenstone mantel is een van de populairste winterjassen dames van dit moment - naast de Reset jassen en Beaumont mantels die onwijs trendy zijn. Sowieso zien we het puffer coat model winterjas onwijs veel voorbij komen en wij snappen wel waarom. De Creenstone puffer jacket dames is het perfecte voorbeeld van een modieuze winterjas, die je super warm houdt en die ook nog eens past in het trendbeeld van nu. Met name de Creenstone long stretch puffer is er een om verliefd op te worden! Dit lange model pufferjas is donsgevoerd en daardoor mega warm, daarnaast heeft hij ook een capuchon waardoor hij je de hele winter drooghoudt. Wat wil je nog meer? Ben je op zoek naar een ander model mantel, dan is de Creenstone pleated technical coat misschien wat voor jou. Deze warme winter mantel is onwijs warm, comfortabel en modieus. De perfecte combinatie als je het ons vraagt!

Creenstone long stretch puffer

Onze favoriete winterjas van dit moment is Creenstone long stretch puffer. Als je deze jas in huis hebt, trek je niets anders meer aan. Althans, in de winter dan. De lange stretch puffer van Creenstone is namelijk extreem warm! Het voelt alsof je een slaapzak aan hebt wanneer je naar buiten stapt, wie wil dat nou niet?

Creenstone pleated technical coat

Een andere favoriet van menig vrouw is de Creenstone pleated technical coat: wat een comfortabele jas is dat! Hij is uitgevoerd in verschillende kleuren, is onwijs warm en zit super comfortabel. Check hem zelf!

Creenstone diamond quilted puffer

Ten slotte onze laatste favoriete Creenstone mantel, namelijk de Creenstone diamond quilted puffer. Ook voor deze geldt: comfortabel en warm. Maar hij heeft ook nog eens een super modieus uiterlijk, waardoor deze jas echt een eyecatcher is. 

Lees meer
72 Producten