Dames lange jurken

Lange jurken voor kleine vrouwen, wij weten waar je ze kunt vinden. Veel kleine vrouwen hebben het probleem dat maxi dames jurken die ze vinden, te lang zijn. Maar dat betekent niet dat kleine vrouwen alleen maar korte jurken kunnen dragen. We geven graag wat tips aan kleine vrouwen om de perfecte maxi dress te kunnen vinden.
Tip 1: kijk naar de model foto's en lees de beschrijving. Vaak staat er in de beschrijving aangegeven hoe lang het model is. Kijk hoe de jurk bij haar valt en probeer een inschatting te maken hoe hij bij jou valt.
Tip 2: Draag hakken. Door hakken te dragen onder een lange rok of jurk kun je wat centimeters winnen.
Tip 3: Laat hem korter maken bij een kleermaker. Dit is misschien niet de meest snelle en ideale optie, maar je zult blij zijn met het resultaat. Dit kun je trouwens ook doen bij broeken die te lang zijn, de meeste kleermakers kunnen kledingstukken zo vermaken dat je niet ziet dat er ook maar iets aan gedaan is.
Tip 4: Kies voor een midi jurk die qua lengte voor jou als maxi valt. 
Heb je trouwens onze selectie aan duurzame jurken al gezien? Je vindt hier kwalitatieve jurken die op een eerlijke manier geproduceerd zijn - bijvoorbeeld de trendy Kings of Indigo jurken in opvallende kleuren. Neem gauw een kijkje!

Lees meer
72 Producten