Duurzame dames wide-leg jeans

Op zoek naar een duurzame jeans met wijde pijpen? Shop dan met scrollen! Op deze pagina shop je talloze varianten wide leg high jeans voor dames - van verschillende merken, uitgevoerd in verschillende duurzame materialen. De spijkerbroeken trends veranderen iedere paar jaar en op dit moment kunnen we niet meer om wide leg jeans heen. Dit model spijkerbroek met wijde pijpen heeft, zoals de naam al doet vermoeden, wijde pijpen. Anders dan de flared jeans, lopen de pijpen van een duurzame jeans wide leg direct wijd uit vanaf het bovenstuk van de jeans. We zagen dit eerder al in een cropped jeans model voorbij komen, met een pijplengte tot boven de enkel. De duurzame die leg jeans daarentegen heeft een lengte tot op de vloer. Voor kleine vrouwen zijn de broeken zelfs een stukje te lang, maar hé, dat kun je makkelijk oplossen door hem te laten omzomen of simpelweg af te knippen.

Duurzame jeans

Er zijn tegenwoordig talloze merken die duurzame jeans verkopen. Voorheen had je natuurlijk Kings of Indigo jeans, MUD jeans en Kuyichi jeans, welke bekend staan om hun ethisch verantwoord geproduceerde spijkerbroeken van biologisch katoen of gerecyclede materialen. Tegenwoordig brengen talloze andere merken een duurzame jeans collectie uit, of vervangen ze alle denim door organic denim. Organic is the future, en daarom horen duurzame jeans dames in ieders kast. Neem een kijkje in de duurzame wide leg high waist dames jeans overzicht, en vindt de duurzame jeans die bij je past.

Wide leg high waist jeans

Ben jij op zoek naar een duurzame wide leg high waist jeans, dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hier vind je namelijke wide leg jeans met high waist uitgevoerd in biologisch materiaal. Deze high waist spijkerbroek met wijde pijpen is duurzaam tot stand gekomen en daardoor een bewustere keuze wanneer je op zoek bent naar een wide leg high waist jeans. Vergelijk merk, kleur en wassing met elkaar om de duurzame jeans te vinden waar jij al tijden naar op zoek bent.  

Lees meer
20 Producten