Typical jill dames jassen

Ben jij op zoek naar een Typical Jill jas? Zoek dan niet verder! Wij verzamelen het hele jaar door de nieuwe collectie jassen van Typical Jill bij elkaar in één overzicht. Typical Jill is een merk voor de moderne vrouw en dat zie je zeker terug in haar jassen collectie. Zo vind je in deze collectie de mega hippe Typical Jill trenchcoat in donkergroen of cognac - deze tussenjas is een goede toevoeging aan jouw jassen collectie en zeer geschikt om als tussenjas te dragen. Een ander populair model is de Typical Jill blazer Joleen in zwart of beige. Deze hippe blazer heeft een gedrapeerde driekwart mouw en sierzakken. Hij heeft wat weg van de jas van Femme9 in blazer stijl en is ook vergelijkbaar met de jas van Ambika welke een zelfde soort model heeft.

Typical Jill blazer

Waar koop je de Typical Jill blazer? Op BOETIEK.NL natuurlijk! Wanneer je op zoek bent naar een Typical Jill jas, moet je even een kijkje nemen in de blazer collectie op dit platform. Hier shop je de Typical Jill blazer Joleen in beige of zwart. Beide modellen zijn een goede aanvulling op je garderobe aangezien je ze dagelijks uit de kast kunt trekken. De Typical Jill blazers zitten comfortabel, hebben een driekwart mouw en zijn gemaakt van een kwalitatieve stof. 

Typical Jill trenchcoat

De Typical Jill trenchcoat is de must-have voor iedere vrouw. Deze stijlvolle jas heeft een tijdloze snit en daardoor is deze jas echt een aanwinst voor in je kast. Je shopt de Typical Jill trenchcoat in het wit, beige en donkergroen en hij zit als gegoten. De trenchoat jas heeft een lengte tot halverwege het bovenbeen, een knoopsluiting en ceintuur voor om de middel. Neem een kijkje in de jassen collectie van Typical Jill om jouw droomjas te vinden. Heb jij al een Typical Jill jas bij je in huis?

Lees meer
6 Producten