Dames bikini tops

Dames bikini tops kun je het hele jaar door kopen, want ondanks dat het zonnetje in Nederland niet het hele jaar door schijnt, kom een bikini ook van pas in de sauna of tijdens een voorjaarsvakantie. Een bikini koop je vaak als set, maar dat is eigenlijk niet altijd ideaal. Ieder bodytype is anders en zo zou het makkelijk kunnen voorkomen dat jouw boezem maatje M is terwijl je qua bikini broekje makkelijk past in een maat S. De oplossing is het kopen van mix & match bikini tops en bikini broekjes. Hierbij kun je het bikini broekje los van het bikini topje kopen, waardoor je zeker weet dat je de juiste maat per item besteld. Niet geheel onbelangrijk is dat je met zo'n mix & match bikini een ander printje kunt kiezen voor het broekje dan voor het topje: hoe leuk is dat! Neem een kijkje in ons aanbod aan dames bikini's en badpakken en vindt het item waarin jij deze zomer op het strand wilt paraderen!

Bikini tops voor een grote cupmaat

Jaren geleden was het onwijs moeilijk om mooie betaalbare bikini's te vinden voor vrouwen met een wat grotere cupmaat. Gelukkig is dat verleden tijd. De mooiste swimwear merken verkopen nu bikini's in alle cupmaten, waardoor het niet uitmaakt of jij een goed gevulde boezem hebt of juist een klein handje vol. Het leuke aan badmode merken tegenwoordig is dat ze qua modelfoto's niet meer alleen gebruik maken van onwijs slanke modellen, maar vaak ook wat vollere vrouwen tonen. Zo krijg je een veel realistischer beeld van hoe een bikini op verschillende type lichamen staat. Dit willen wij alleen maar stimuleren. Op BOETIEK.NL shop je een ruime collectie aan bikini tops voor een grote cupmaat.

Halter bikini tops

Het meest toegankelijke model bikini voor vrouwen met een wat kleinere cupmaat, is de halter bikini top. Dit is ook het meest voorkomnede type badmode nog steeds. Wanneer je een grotere cupmaat hebt, ben je misschien op zoek naar wat meer ondersteuning. In dat geval is de halterbikini misschien niet het perfecte exemplaar voor jou. Voor alle vrouwen met little cherries, is de halter bikini top altijd een uitkomst.

Bikini tops met vulling

Heb jij er een hekel aan wanneer je bikini top niet erg verhullend is? Dan is het aan te raden een bovenstukje met vulling te kopen. Bovendien biedt dit type bikini top net even wat meer vulling dat een zonder vulling.

Beugel bikini's

Ondersteuning nodig tijdens een plons in het zwembad? Neem dan een kijkje in de beugel bikini tops sectie op BOETIEK.NL. Deze bikini's hebben een beugel en bieden daardoor de juiste ondersteuning voor jouw boobies. Oh en zoek vooral een matching bikini broekje erbij, zodat jij de shine kunt pakken op het strand deze zomer. 

Lees meer
263 Producten