Dames bikini broekjes

Dames bikini broekjes kun je niet genoeg hebben. Een hoop vrouwen dragen op vakantie het liefst iedere dag een andere bikini broekje en wij begrijpen dat helemaal (je verwisselt je ondergoed immers ook iedere dag). Hierdoor is het zaak genoeg exemplaren in je bezit te hebben, welke ook nog eens moeten matchen met de bikini topjes die in je kast liggen. Het mixen & matchen is al jaren on trend en ook dit seizoen mag je weer out of the box denken. Ga voor opvallende combinaties zoals een panterprint bikini topje in combinatie met een broekje met streepjes bijvoorbeeld: super trendy! Daarnaast zijn bikini broekjes in effen kleuren altijd goed. Een zwart of wit broekje past in principe bij ieder soort topje, je kunt er alle kanten mee uit. Kortom, dames bikini broekjes heb je veelvuldig nodig! Shop de mooiste badmode exemplaren op BOETIEK.NL!

Ruffle bikini broekjes

Een van de meest favoriete bikini broekjes van menig vrouw, is het exemplaar met ruffles. Dit bikini broekje heeft een ruffle rand, wat ideaal is omdat het je lovehandles bedekt. Door het extra stukje stof van het ruffle randje, worden bepaalde plooien van je lichaam bedekt die je misschien wat minder mooi vindt. De ideale uitkomst!

High-waisted bikini

Tegenwoordig zien we steeds vaker high-waisted bikini broekjes en wij zijn fan! Niet alleen omdat dit type broekje je buikje bedekt, maar ook omdat hij per direct een zandloperfiguur creëert. Wij wil dat nou niet? Ik koop meestal zowel de high-waisted variant van een bikini broekje, als het lagere model. High-waisted bikini's zijn namelijk niet ideaal wanneer jij een bruine buik wilt krijgen. Ze zijn niet tan proof! Afwisselen is key.

String bikini's

Ben jij op zoek naar een bikini broekje dat wat meer bil bloot geeft? Dan is de string bikini of brazilian bikini broekje wat je zoekt. Dit model broekje valt maar voor een klein deel over je bil heen, waardoor je het 'ronde-billen-effect' creëert. Niet iedere vrouw houdt er van om zoveel bil bloot te geven, maar ben je wel op zoek naar string bikini's dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk de productfoto's van de bikini's in dit overzicht om te ontdekken hoe het broekje valt.

Lees meer
323 Producten