Filters
Prijs

Dames badmode

Neem een kijkje op BOETIEK.NL in de grote collectie aan dames badmode. Bikini's en badpakken kun je niet genoeg hebben, bovendien heeft iedere bikini weer een andere functie. Een strapless bikini is ideaal voor wanneer je een dagje wilt tannen, terwijl een badpak weer perfect is wanneer je een snorkeltrip op de planning hebt staan. Daarnaast vinden veel vrouwen het fijn om iedere dag een ander zwembroekje te dragen, het is immers net ondergoed, wanneer je er tijdens je vakantie de hele dag in loopt. De perfecte uitkomst hiervoor zijn de mix & match bikini's, hierbij kun je het bikini broekje los kopen van het bikini topje. Op die manier kun je dus een aantal extra bikini broekjes inslaan, zodat je die in elk geval genoeg hebt! Op BOETIEK.NL vind je de laatste dames badmode trends en shop je de fijnste bikini's en badpakken van verschillende merken. Ben jij nog op zoek naar nieuwe dames badmode? Neem dan eens een kijkje in het overzicht hieronder.

High-waisted bikini's

Als het aankomt op dames badmode is de keuze zo groot, dat het bijna overweldigend is. Want welk type badpak of bikini staat het beste bij jouw lichaam? Onze tip is, probeer vooral zoveel mogelijk verschillende modellen om erachter te komen welk badmode past bij jouw figuur. Wanneer jij onzeker bent over je buik, is de high-waisted bikini de allerbeste uitkomst ooit. Dit type bikini bedekt niet alleen je buik en lovehandles, het heeft ook nog eens een shaping effect. Waardoor je slanker lijkt en een zandloper figuur krijgt - wat wil je nog meer? 

Hoog uitgesneden badpak

De trend van dit moment is het badpak met hoge uitsnede. Onwijs sexy en vrouwelijk, plus je krijgt er onwijs lange benen van (optisch dan he). Wat wil je nog meer? Hoog uitgesneden badpakken zijn het helemaal deze zomer dus neem zeker een kijkje in de uitgebreide badpakken collectie op BOETIEK.NL. Kies voor een rood exemplaar voor echte 'baywatch' vibes, of ga voor een exemplaar met strepen op stippen voor een speels effect. 

Dierenprint bikini's

Dierenprint badmode is de trend van dit moment en wij zijn fan! Dierenprint geeft een sexy vibe aan jouw strandoutfit en bovendien ook net even wat specialer dan een effen badpak of bikini. Bikini's met dierenprint shop je bij NA-KD, ontdek de collectie vandaag nog. Ga voor bikini's met panterprint, tijgerprint of koe-print. 

Shaping badpakken

Wanneer je deze zomer op het strand paradeert, wil jij je lekker in je vel voelen. Een shaping badpak kan daar bij helpen. In feite zorgt een shaping badpak ervoor dat jij strak in je badpak zit, je buikje wordt gecorrigeerd en dat vinden wij vrouwen maar al te fijn. Niet dat een buikje niet gezien mag worden, in tegendeel. Wij stimuleren het juist dat vrouwen hun lichaam durven te laten zien en niet onzeker zijn over een rolletje of vetje hier en daar. Maar soms kan het helpen jezelf zelfverzekerder te voelen in een badpak of bikini met shaping effect. Wist je dat je op BOETIEK.NL ook een ruim aanbod aan duurzame bikini's shopt? Gemaakt van gerecycled materiaal bijvoorbeeld. Ontdek ze hier!

Lees meer
718 Producten