Wat is de beste biologische handcrème?

Where To Buy / 1 jaar geleden

Wat is de beste handcrème die biologisch is? Al bijna een jaar lang word ik elke keer als ik een winkel binnenloop, gevraagd om handdesinfecterend middel op mijn handen te spuiten voordat ik binnenkom. Eerlijk is eerlijk, we willen zeker weten dat we elk spoor van het C-woord verwijderen, maar dit spul is niet bepaald vriendelijk voor mijn tere handjes. Dus mijn nieuwe missie is om de beste handcrème te ontdekken en het liefst wil ik natuurlijk handcrème kopen.

Als ik een goede natuurlijke handcrème kies, kijk ik eerst naar de ingrediëntenlijst om er zeker van te zijn dat het ingrediënten zijn die ik herken en geen vreselijk klinkende kunststoffen. Als ik tijd heb - zoals nu - duik graag even het internet op en schrijf ik er graag een blog over. Dit is wat ik ontdekte over de beste handcrèmes die online beschikbaar zijn.

BOETIEK.NL Top 5 Natuurlijk handcremes

The Body Shop is een duidelijk voorbeeld van een merk dat natuurlijke huidverzorgingsproducten levert. The Body Shop produceert al jaren dierproefvrije producten wat betekent dat ze ook nog eens vegan zijn - dus zeker een goede natuurlijke handcrème!

Ik denk over het algemeen dat de beste handcrème er een is die gemakkelijk draagbaar is - ik vind het leuk om een paar kleine buisjes handcrème in mijn verschillende handtassen te hebben, zodat ik het vloeibare goud in een oogwenk kan pakken. Burt's Bees heeft een geweldige selectie handcrèmes in reisformaat. Ik werd voor het eerst verliefd op dit merk toen ik hun lip-moisturizer probeerde en ben sindsdien verslaafd. Het is een merk dat goed is voor de planeet en ook niet te duur is. Prima!

Als je er voor openstaat om €€€ aan jouw schoonheidsproducten uit te geven, is Aesop een van de best beoordeelde handcrèmes die wel wat aan de prijzige kant is. De grotere pot handcrème, die perfect is voor op je bureau ... of in je gastenbadkamer (het is erg instagram-chique) kost je maarliefst een oogverblindende 80EU. Ach, je weet in elk geval zeker dat jouw handen na het gebruik van deze crème als fluweel aanvoelen. Het is een lichtgewicht vochtinbrengende crème die voedend is en overgaat in de organische sfeer met zijn bosbouw-citrustonen. Ter info, ze verkopen hem ook in betaalbare versies (oftewel, kleinere verpakkingen).

Als je iemand bent die van de geur van handcrèmes houdt, is ons advies om voor de Grown Alchemist te kiezen. Dit zijn niet alleen biologische handcrèmes, maar ruiken ook nog eens heerlijk naar vanille en sinaasappelschil, zoete amandel en salie - deze handcrèmes klinken gewoon om op te eten, vind je niet? Nogmaals, deze handcrèmes zijn aan de luxe kant, maar als het gaat om biologisch winkelen, is het prijskaartje meestal iets hoger.

Ten slotte is onze laatste aanbeveling voor de beste handcrème Origins. Dit merk heeft een volledig assortiment producten die zijn ontworpen om je huid onwijs zacht aan te laten voelen. Dit betekent dat als je op zoek bent naar een wat meer intensieve handcrème, misschien extra voedend of anti veroudering, je hier een paar soorten natuurlijke handcrème kunt vinden.

Handcrème is een van mijn favoriete producten om mee te experimenteren. Ik vind ze echt decadent, wat betekent dat ze ook een geweldig cadeau zijn, maar ook leuk om aan jezelf te geven. Ik begin steeds meer aandacht te besteden aan de producten die ik op mijn huid aanbreng (zal het komen doordat ik ouder wordt?), daarom wordt het tijd om te gaan investeren in producten zoals natuurlijke handcrème, want op de lange termijn zullen ze beter zijn voor mens en milieu.

Dus om antwoord te geven op de vraag wat is de beste handcrème die ook nog eens biologisch is? heb je nu in elk geval antwoord!