6x de leukste conceptstores in Den Haag

Where To Buy / 1 jaar geleden

Oh Oh Den Haag, wat zijn nou de leukste conceptstores, daarzo achter die duinen?

Wij zijn op onderzoek uit gegaan en vonden voor jou de leukste Haagse winkels die echt niet mogen ontbreken op je must-visit lijstje. Deze inspirerende conceptstores en boetieks vol hebbedingen, modestukken en cadeau artikelen zijn té leuk om over het hoofd te zien. Stuk voor stuk zijn het cadeauwinkels waar je altijd kunt slagen of mini warenhuizen die unieke merken en producten aanbieden. Wij geven je alvast wat insights per winkel, zodat je weet wat je kunt verwachten. Dit zijn de leukste conceptstores en winkels in Den Haag!

1. Bar en Zo

De naam zegt het al, dit winkeltje is een Haagse conceptstore en koffiebar in één. Je kunt hier heel lang rondstruinen op zoek naar leuke vintage kleding, mini cactussen en knappe interieur spulletjes. Maar bij Bar en Zo in Den Haag ben je ook op dé plek voor een heerlijk bakkie biologische koffie tussen het winkelen door. Een dagje shoppen in Den Haag is niet compleet zonder een bezoekje aan Bar en Zo!

2. Wauw

Wauw Den Haag overtuigd je met haar naam om even over de drempel naar binnen te stappen, maar eenmaal binnen wil je hier niet meer weg. Deze winkel biedt voor iedere portemonnee wat leuks, van fijne interieur spulletjes tot hippe kleding.

conceptstores in den haag

3. Wiezewasjes

Kun jij uren snuffelen tussen home artikelen zoals keramisch servies, gouden bestek en romantische kaarshouders? Dan ben je bij Wiezewasjes helemaal op je plek - deze concepstore in Den Haag is echt een must-visit winkel. Daarnaast vind je hier een piekfijne collectie aan juwelen en edelstenen waar je echt even tussen kunt verdwalen. Nee, Wiezewasjes mag je niet missen tijdens je bezoekje aan Den Haag.

4. LISted

Lekker Haags bakkie koffie doen én rondsnuffelen tussen de mooiste mode items, sieraden en hebbedingetjes? Dan hoort LISted hoog op je lijstje. Deze must-visit Haagse conceptstore is zeker een bezoekje waard!

Conceptstores Den Haag

5. Magasin Horaz

Conceptstore Magasin Horaz aan de Molenstraat in Den Haag zit een klein stukje buiten het centrum, maar daarom zeker niet minder de moeite waard om te bezoeken bij een dagje winkelen in Den Haag. Hier vindt je de leukste cadeautjes en als je moe bent van het struinen door de winkelstraten kun je hier ook nog even een kopje koffie of thee drinken, win-win! Wat je bij Magasin Horaz zoal vindt? Oh, van alles! Van Marokkaanse glaasjes tot kookboeken, olijfolie en zeer leuke ansichtkaarten. Ja, deze winkel in Den Haag is het bezoeken waard.

6. Collectiv

Last but zeer zeker not least: Collective Den Haag. Dit is de grootste conceptstore van Den Haag en naast urenlang ronddwalen tussen de fijne hebbedingetjes kom je hier voor een kopje koffie óf zelfs voor een knipbeurt. Want jawel, er zit een heuse kapsalon in Collective. Hoe leuk! Daarnaast vindt je hier handgemaakte kussens, prachtige sieraden en de leukste home accessoires. Mocht je binnenkort een dagje gaan winkelen in Den Haag, hoort deze store echt op je visit lijstje.

Zo, nu je vast een idee hebt van de leukste conceptstores in Den Haag, laat een bezoekje aan deze stad niet lang op zich wachten toch? Ik heb hem alvast ingepland: dagje winkelen in Den Haag? Check!

Conceptstores Den Haag