Dit icoon wordt het nieuwe gezicht van G-Star RAW!

How To Style / 8 maanden geleden

Dat G-Star RAW keer op keer de grootste namen weet binnen te slepen als gezicht voor hun merk, kunnen wij alleen maar respect voor hebben. Want waar onder andere Pharrell Williams hem al voor ging, kondigt het merk vandaag aan een samenwerking te zijn gestart met Snoop Dogg. Vandaag lanceert het merk wereldwijd haar nieuwe ‘Hardcore Denim’-campagne en we kunnen je verklappen, deze campagne doet veels goeds voor je booty.

G-Star RAW X Snoop Dogg

G-Star RAW X Snoop Dogg: "Say It Witcha Booty"

Wat G-Star RAW en Snoop Dogg gemeen hebben? Nogal veel! Naast dat ze beide grenzen blijven verleggen, voorop willen lopen en baanbrekend willen zijn, is de rapper al dertig jaar een wereld icoon, net zoals denim. Ik bedoel.. wie kent Snoop Dogg nou niet? En is er überhaupt nog iemand op deze planeet die niet in het bezit is van een spijkerbroek?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G-Star RAW (@gstarraw)

Speciaal voor de ‘Hardcore Denim’-campagne heeft Snoop   Dogg een custom-made versie van zijn single “Say It   Witcha Booty” gemaakt en ik kan je vertellen, de videoclip   is om te snoopen (snap je ‘m?). De campagnevideo is dan   ook een eerbetoon geworden aan Snoops voorliefdes voor   de booty, denim en natuurlijk.. Doggs.

G-Star RAW X Snoop Dogg

Sustainable Denim

Wij zijn al jaren fan van het merk G-Star RAW en dat is niet zonder reden. Want wat wij zo cool vinden aan dit merk en wat zich ook weer doorvertaald in deze ‘Hardcore Denim’ campagne is de ambacht, de details, de focus op duurzaamheid maar vooral de overtuiging die het merk heeft en dat er geen limiet is wat je met denim kunt doen. Waar veel denim merken niet verder denken, komt G-Star RAW keer op keer weer met innovatieve spijkerbroeken, nieuwe fits en manieren om duurzamer te produceren. 

G-Star RAW X Snoop Dogg

Ja, wij houden van merken met liefde voor mens en planeet. En al helemaal wanneer dit zich vertaald in een combinatie tussen innovatie, duurzaamheid en creativiteit. 

Duurzame spijkerbroeken verdienen wat ons betreft dan ook een podium op ons platform en een prominent plekje in je kledingkast. Neem een kijkje op onze conscious pagina om de collectie aan duurzame spijkerbroeken te ontdekken.