De Uggs classic mini zijn terug: en zo draag je ze!

How To Style / 4 maanden geleden

Say what: zijn Ugg mini’s terug in de mode? Ja je hoort het goed. Om eerlijk te zijn staan wij nergens meer van te kijken en weten we dat trends komen en gaan.. en vooral ook weer terugkomen. Dus hadden we kunnen zien aankomen dat Uggs clasic mini’s terug in de mode zouden komen? Ja! Zijn we er blij mee? Dat weten we nog niet zo zeker... Wij zochten uit hoe je Uggs anno 2022 draagt.

Uggs zijn terug in de mode

Vorig jaar al zagen we Uggs af en toe bij influencers aan de voeten voorbij komen, toen hoopten we nog dat het vooral een fase was, als resultaat van de lockdown en het eeuwige binnen zitten. Toch kunnen we nu wel concluderen dat we er niet meer omheen kunnen, Uggs zijn terug in de mode. Met name de Uggs classic mini zijn trending! Maar hoe stijl je Uggs anno 2022?

Ugg classic mini zwart

Uggs classic mini

Op het gebied van Uggs zijn er talloze exemplaren, waar we zo’n 10 jaar geleden voornamelijk de hoge en halfhoge Ugg boots zagen, zijn de Uggs classic mini dé laarzen die je in je kast moet hebben in 2022. Oh en de manier van stijlen komt ook echt niet meer overeen met hoe we 10 jaar geleden onze hoge Ugg boots combineerden: Uggs in combinatie met een skinny jeans. Nee, dit jaar zijn de mini Uggs classic hot en happening, in combinatie met een joggingpak of wide leg jeans. We vertellen je hier zo meer over.

Ugg classic mini online

We moeten eerst nog even bijkomen van het feit dat Uggs back in fashion zijn. Begrijp ons niet verkeerd, Uggs zijn de meest comfortabele laarzen die je maar in je bezit kunt hebben, maar hebben we tien jaar geleden niet unaniem besloten dat het ook tevens de lelijkste schoenen zijn die je in bezit kunt hebben? Enfin, deze pandemie en 88ste lockdown zorgen er nou eenmaal voor dat we liever grijpen naar comfort: in je joggingpak boodschappen doen en comfortabele laarzen aan je voeten. Dit is ons leven nu.

Zo combineer je uggs anno 2022

Toen onze favoriete influencers Gigi Hadid, Hailey Baldwin en (van Nederlandse bodem) Claire Rose met Uggs classic mini laarzen aan hun voeten pronkten op de gram, wisten we het zeker. Uggs zijn definitief terug en we zullen het maar moeten accepteren. Maar hoe combineer je Uggs anno 2022? Wij zochten het uit.

2021 was het jaar van ‘comfy wear’. De hele dag doorbrengen in een fancy joggingpak? No problem. Op sloffen naar buiten? Yeah, why not? The lockdown made us do it and dat vinden wij een goed excuus. Wij verwachten dat 2022 niet heel anders zal zijn, de comfy trend zal door trekken en Uggs passen perfect in dat straatje. Maar hoe stijl je die verdomde sloffen?

Ugg classic mini bruin

3 manieren om Uggs Classic Mini's te stijlen

Dit zijn de do's op het gebied van het stijlen van Ugg laarzen anno 2022.   

1. Uggs + Joggingpak

Joggingkleding is meer en meer streetstyle geworden en de meeste mensen hebben tegenwoordig een of meer classy joggingpakken in hun kast hangen. Een dagje thuiswerken in je joggingpak, een bezoekje aan de supermarkt in je joggingpak of een avondje netflixen in je joggingpak: de perfecte aanvulling op deze comfy outfit is simpelweg een paar Uggs.

2. Uggs + Wide-leg jeans

De wide-leg jeans heeft een enorm aandeel gekregen in de mode-industrie en we love it. De wijde pijpen zijn perfect om een paar warme comfortabele laarzen onder te dragen, zoals de Uggs classic mini boots. Uggs + wijde pijpen jeans = a trend!

3. Uggs + Sportlegging

Het draait allemaal om comfort, deze dagen. Hele dagen doorbrengen in een sportlegging is ook niet meer dan normaal, en deze outfit aftoppen met een paar Uggs mini’s is wat ons betreft een top idee. Go get your Uggs!

Ben jij al overtuigd? Shop je nieuwe Uggs vandaag nog in huis! Benieuwd naar alle laarzentrends voor 2022? Ontdek ze hier!

(Tip: de Ugg handschoenen zijn ook echt een top aanwinst!)

UGG handschoenen