Blog

NYE: what to wear

NYE: what to wear
Door
Jurk - Pinup Couture - TopVintage.nl
Jurk - Bunny - TopVintage.nl
Jurk - Heart of Haute - TopVintage.nl
Jurk - Retrolocious - TopVintage.nl

Help?!
De hele kast is al overhoop getrokken, alles is al eventjes aan geweest of voor gehangen. Hoeveel kleren je ook hebt, op het moment dat je ze meer nodig hebt dan ooit, lijkt de hoeveelheid ineens te krimpen, lijken de kleren van een ander, weet je niet meer wat je ermee aan moet en kun je je niet voorstellen dat je nooit iets moois hebt gekocht. Ook al zegt de hele wereld om je heen hoeveel leuke kleren je hebt, wat je stiekem ook wel weet, en geven ze nog zoveel bruikbare tips, dit zijn van die momenten dat je er even helemaal niks mee kunt, dat je je nergens lekker in voelt. En dan rest er écht maar één oplossing: shoppen! En dan is het ineens heel erg fijn dat oudejaarsdag geen feestdag is, maar een werkdag en dat de winkels gewoon open zijn.

De perfecte jurk
Met de jurken van Top Vintage kun je bijna niks verkeerd doen. Je kunt je maten opmeten en aan de hand van je lengtematen en de maten van je middel, schouders en heupen kun je precies de juiste maat kiezen. De jurken zijn geïnspireerd op de jaren 40, 50 en 60 die eigenlijk voor elke gelegenheid heel erg geschikt zijn. Op tv zijn ze er dol op, want onder andere Bridget Maasland, Caroline Tensen en heel veel andere bekende vrouwen zijn er al in gezien.