Blog

Happy new accessory

Happy new accessory
Door
1. Ring - Buddha to Buddha - Winkelstraat.nl
2. Ring - Alphabeta - Yoox.com 
3. Ring - Petra Reijrink - Miysu.nl
4. Ring - Josh - Divashop.nl
5. Oorbellen - Camps & Camps - Debijenkorf.nl
6. Oorbellen - Chain - Fashionmania.nl
7. Oorbellen - Gogo Philip - Yoox.com
8. Portemonnee - Michael Kors - Coccinelle.nl
9. Halsketting - Tomaoki - Winkelstraat.nl
10. Horloge - Michael Gold - Fashionize.nl
11. Horloge - Casio - Horloges.nl
12. Horloge - IKKI - Horloges.nl

Kers op de outfit
Zoals de kers als finishing touch fungeert voor de slagroomtaart, vervullen accessoires deze functie bij een outfit. Welke boodschap je met je outfit wil overbrengen, wordt uitgesproken door de details. Doe niet zomaar een greep in je juwelenkistje, maar selecteer het met aandachtige perfectie. Aan accessoires kun je onmogelijk te veel hebben, want bij elke outfit kan iets anders en iets anders kan bij elke outfit.

Feestelijk het jaar uit
Zo vlak voor het einde van het jaar, vlak voor dat je 2014 zullen aansnijden, zullen we een aantal pronkstukken uitlichten die de dressing zijn voor je outfit voor het laatste feestje van het jaar. Accessoires die met één oogopslag al het mogelijke uit het Oud en Nieuw gevoel halen wat er in zit.