Blog

Maxi-dress a la 2014

Maxi-dress a la 2014
Door
Spijker jack - Hilfiger Denim - Houtbrox.nl
Maxi dress - Ichi - Nelly.com
Zonnebril - Modemusthaves.com

Elk jaar hetzelfde
Als je een paar jaar geleden een standaard zwarte jumpsuit hebt gekocht, dan zit je gebakken. Want precies datzelfde model wordt nu nog steeds als hoogstaand fashion item in het straatbeeld gezien. En laat dat nou net zijn wat we ook met de maxi-dress zien gebeuren. Alle varianten, alle versies doen het goed, maar we weten zeker dat de meest standaard variant nog jaren op de straten prijkt. Maar wel elk jaar met een eigen draai eraan natuurlijk.

Elk jaar weer anders
Zoals we de lange jurk vorig jaar vooral met een stel slippertjes droegen, gooien we er dit jaar een spijkerjack overheen. Bij voorkeur een spijkerjack zonder mouwen.

Beeld: Pinterest