Blog

Dit zijn de mooiste shorts

Dit zijn de mooiste shorts
Door
Short linksboven - Second Female - Sylepit.nl
Short middenboven - Sally & Circle - Nelly.com
Short rechtsboven - Jane Norman - Vd.nl
Short linksonder - Forever21.com
Short middenonder - Sisterpoint ABLE - Stylepit.nl
Shirt rechtsonder - Noisy May - Stylepit.nl

Tada blote benen
Blote benen here they come! Nu zijn ze nog wit en heb je nog een stelletje melkflessen aan je lichaam bungelen. Met dit weer kan het niet lang meer duren totdat de witte melkflessen in chocolademelk zijn veranderd. Maar dan moet je de zon wel een beetje de ruimte geven en zijn gang laten gaan. Dus trek die shorts aan. 

De aller mooiste
De mooiste shorst hebben we voor je uitgezocht. Wat de deze zomer vooral ziet is kanten broekjes is alle soorten en maten. Vooral in de kleuren beige, wit en gebroken wit ben je weer helemaal bij de tijd. En spijkershort blijven natuurlijk ook in the picture.