Blog

De look van Eva Simons

De look van Eva Simons
Door
Die zangeres met dat haar, weet je wel? Dat is Eva Simons. Haar iconische kapsel is waar iedereen op let en waar iedereen haar aan herkent, maar met alleen haar kapsel ben je er nog niet, want ze heeft een hele uitgesproken kledingstijl.Blouse - Street One - Vd.nl
Legging - Soho - Vd.nl

Wie kent haar niet
Het nummer "This is love" in samenwerking met Will.i.am maakte haar wereld beroemd. Het nummer was in één klap een hit. Net zoals het haar van Eva Simons. Een kaal hoofd met een enorme dos haar in het middel die ze maar al te graag de vormen van een hanenkam laat aannemen. 

Zoals het hoort
Op het podium is ze zoals een echt podium beest gehuld in extreem opvallende setjes. Maar naast het podium kan ze er ook van wat. Op deze foto draagt ze een zwart met witte legging en een blouse die alleen ter hoogte van het decoloté niet doorschijn. We zijn heel benieuwd met welke schoenen ze dit heeft gecombineerd.

Beeld: Instagram